Uitleg voor consumenten

Ziet u als consument de bomen door het bos niet meer?  U bent niet de enige!

‘NIEUW OP DE MARKT’ helpt je met het vinden van de nieuwste producten en diensten van vele merken, gesorteerd in handige activiteiten en categorieën.

Je kunt op eenvoudige wijze de producten en diensten op je gemak bekijken en delen met vrienden.

De advertenties op ‘NIEUW OP DE MARKT’ worden door merkhouders zelf vormgegeven en op het platform geplaatst. Merkhouders kunnen je via hun advertenties informeren over speciale acties en de wijze waarop je producten kunt aanschaffen of diensten kunt bestellen. Je kunt hierbij denken aan de webwinkel/fabriekswinkel van de merkhouder zelf; van door het merk gecertificeerde webwinkels en van winkels in steden en dorpen.

‘NIEUW OP DE MARKT’ maakt geen gebruik van cookies. Wij vinden dat jij moet bepalen welke productinformatie aan jou getoond wordt.
In onze visie mag productinformatie niet ‘gekleurd’ zijn door software op servers die jouw surfgedrag observeren en daaruit bepalen wat wel en niet voor jouw interessante producten en diensten zouden zijn.

Door je bij ‘NIEUW OP DE MARKT’ te registeren, verstrek je ons alleen maar je voor- en achternaam (niet verplicht) en je e-mailadres.

Omdat we jouw surfgedrag niet registeren zouden wij jou alleen maar algemene informatie over de nieuwste producten en diensten kunnen sturen.
Wij snappen dat je daar niet op zit te wachten.

Wij zullen je alleen een bericht per e-mail sturen, als we echt iets belangrijks voor jou als consument te berichten hebben.
Bovendien ben je er door je aanmelding voor een account zeker van, dat je van alle (toekomstige) features van het platform gebruik zult kunnen maken.

Via de menu-tab ‘Registreren / Registreren consument’ kunt je je aanmelden voor een (gratis) account.

Wij wensen je veel plezier tijdens je bezoeken aan NieuwOpDeMarkt.nl of NODM.nl

NIEUW OP DE MARKT
Een handelsnaam van NOTM Web Services

Sparstraat 15
7572 TP Oldenzaal
E-mail: info@nodm.be
KvK-nummer: 08156979