Registreren Merkhouder 

Merkhouders en de exclusieve Nederlandse importeurs van en dochterondernemingen met een buitenlands merk wordt de mogelijkheid geboden, voor een product of dienst van het betreffende merk, één of meerdere advertenties op het platform van ‘NIEUW OP DE MARKT’ te presenteren.

Via dit registratieformulier kunt u namens uw bedrijf een verzoek voor het aanmaken van een account indienen.

Om het registratieproces zo effectief mogelijk af te kunnen handelen, wordt u verzocht het formulier correct en volledig in te vullen.

De gevraagde informatie met een rood sterretje (*) moet verplicht ingevuld worden.

De door u gekozen Gebruikersnaam dient met zorg gekozen te worden, omdat de gebruikersnaam op de website getoond zou kunnen worden.
Wij bevelen u aan hiervoor uw merk- of bedrijfsnaam te gebruiken.

Nadat u het registratieformulier, door het aanklikken van de toets ‘REGISTER’ verzonden hebt, zal uw verzoek om een account aan te maken door ons worden beoordeeld.
Onderzocht wordt of uw bedrijf voldoet aan de criteria zoals deze in de Gebruikersovereenkomst verwoord zijn. Het belangrijkste criterium is dat uw bedrijf merkhouder of de exclusieve Nederlandse importeur van een buitenlands merk is.

In het algemeen zult u binnen vijf werkdagen d.m.v. van een e-mail geïnformeerd worden of het door u aangevraagde account voor u geopend is.

Indien uw bedrijf niet voor het adverteren op ‘NIEUW OP DE MARKT’ in aanmerking komt, wordt u hierover d.m.v. een e-mail door ons geïnformeerd.

Vanaf het moment dat uw account geopend is, kunt u d.m.v. de in de website ingebouwde 'Visual Page Builder' beginnen met het samenstellen van uw advertentie, deze als concept opslaan en controleren hoe deze er na publicatie uit zou komen te zien.
Tevens kunt u instellen in welke activiteiten- en productcategorie u uw advertentie wilt plaatsen.

Op het moment dat u met de opbouw van uw advertentie tevreden bent kunt u de opdracht tot publicatie van de advertentie voor een periode van 12 maanden indienen. Op het moment dat u de opdracht tot publicatie geeft, gaat u een bindende overeenkomst met NIEUW OP DE MARKT aan.

Na ontvangst van uw opdracht tot publicatie, en na onze controle van de inhoud van de advertentie, ontvangt u via e-mail de factuur.

Gelijktijdig met het versturen van de factuur zullen wij uw advertentie op ‘NIEUW OP DE MARKT’ (https://NieuwOpDeMarkt.nl en https://NODM.nl) voor presentatie vrijgeven.

Wij verzoeken u het factuurbedrag binnen de termijn van 30 dagen vanaf de factuurdatum naar onze bankrekening over te maken. Indien de factuur niet binnen deze termijn betaald is, zijn wij helaas genoodzaakt uw advertentie op ons ‘NIEUW OP DE MARKT’ platform te blokkeren.

Ontvangen wij uw betaling nadat uw advertentie geblokkeerd is, zullen wij binnen vijf werkdagen de advertentie voor presentatie vrijgeven.
In het geval, dat er na drie maanden na de factuurdatum geen betaling van de factuur is geschied, zijn wij helaas genoodzaakt uw advertentie én uw account definitief te wissen.

Na publicatie blijft het voor uw bedrijf mogelijk uw advertentie naar believen aan te passen. Tevens bestaat de mogelijkheid de advertentie naar een andere activiteiten- en productcategorie te verhuizen.
Verdere informatie over de categoriestructuur vind u in ‘Uitleg Merkhouder’ en de gebruikershandleiding die u tijdens het samenstellen van uw advertentie kunt raadplegen.

Indien u van mening bent dat er voor uw product of dienst geen passende categorie beschikbaar is, kunt u een voorstel via e-mail aan categorievoorstel@NODM.nl sturen.

  • Minimum length of 6 characters.
  • Contact Informatie

  • (1234 AB)
  • Contactpersoon

  • Algemene bedrijfsinformatie

  • (http://www.mijnwebsite.nl)
  • (NL00 BANK 0000 0000 00)
  • https://www.ibanbicservice.nl/Homepage.aspx
  • Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals in de Gebruikersovereenkomst en Aansprakelijkheid en vrijwaring is vermeld.